Welkom bij Lionsclub 'De Liemers'

 

De website is een initiatief van Lionsclub "De Liemers".

Het is opgezet om u te informeren over wat de Lionsclub zoal doet en wie de leden zijn. Daarnaast biedt de website ook informatie over projecten van voorbije jaren. Hierdoor krijgt u een beeld wat de Lionsclub met projecten heeft gerealiseerd in deze jaren.
 


De Lionsclub heeft als doelstelling: 'Actief betrokken zijn bij het maatschappelijke, culturele, sociale en morele welzijn van de samenleving'. Wij zetten ons binnen De Liemers op allerlei manieren in voor de gemeenschap: in gebaar, met grote projecten, maar ook via financiële bijdragen, ruim € 10.000,= per jaar, aan lokale-, nationale- en internationale goede doelen. Denkt u aanspraak te kunnen maken op onze (financiële), hulp mail ons dan!

Interesse in de gehele Lions organisatie klik dan op het logo.   

 

RosorumRun 2017

Door hard te lopen van een afstand naar keuze werden opbrengsten ingezameld ten behoeve van HDTK. Door het overweldigende succes van de Rosorumrun vorige jaar was het evenement uitgebreid met: Muziek (Not2BigBand), diverse activiteiten voor vaders (Vaderdag), meer afstanden voor volwassenen, uitgebreid programma tijdens en na de wedstrijden. Lionsclub 'De Liemers' organiseerde deze Run.


Hoe kon u HDKT helpen? Door u te laten sponseren door familie, vrienden, kennissen. Het geld dat daarmee werd opgehaald ging naar HDKT. Doneren kan nog steeds op de site van HDKT. Het geld wordt door HDKT gebruikt voor onderzoek naar Sarcomen.


Wilt u meer weten over deze RosorumRun klik hier.

Wilt u meer weten over HDKT klik hier.

 

Heeft u hout nodig?

Voor de open haard?.... en wilt u tegelijkertijd de serviceprojecten van Lionsclub "De Liemers" steunen? De opbrengst wordt besteed aan een lokaal doel in De Liemers.


De leden van de Lionsclub "De Liemers" zagen en kloven elk jaar open haard hout om het later bij u te bezorgen. Dit jaar leveren we divers hout dat beschikbaar is gesteld door de Gemeente Zevenaar. Wij leveren per m3. De actie loopt het hele jaar door. Bezorging in overleg. De prijs bedraagt € 75,- per kuub, los gestort. Gestapeld kost € 15,- extra.


Bestellen?

U kunt nu bestellen door hier een e-mail te sturen of te bellen naar: 06 – 53 33 46 60.