RosorumRun: bijna € 11.000,= voor HDKT

RosorumRun: bijna € 11.000,= voor HDKT

Op vaderdag 18 juni heeft Lionsclub 'De Liemers' voor de tweede maal de RosorumRun georganiseerd. Een dagvullend programma waarbij het lopen van verschillende afstanden centraal stond. Alle opbrengsten van deze dag komen ten goede aan de stichting HDKT, voor onderzoek naar sarcomen.

 

Met medewerking van de Atletiekvereniging Zevenaar en Titus Sport is een uitgebalanceerd loopprogramma samengesteld voor jong en oud. Op de atletiekbaan en het park Rosorum konden de afstanden van 1, 2 en 3 mijl worden bedwongen. Voor de kinderen tot en met 12 jaar was er de 500 en 1000 meter. In elke categorie zijn verschillende winnaars gehuldigd, zowel bij de dames als bij de heren. Voor een volledig overzicht verwijzen we naar rosorumrun.nl.

 

Met ondersteuning van de hoofdsponsoren Liemers Raclame, VO-Digitaal, KPM Civieltechniek, Drukkerij Antop, Heijneman Bouw, Rabobank Arnhem eo, Anjer Service Apotheek en NTP Infragroep is een goede basis gelegd voor het goede doel. Daarnaast hebben vele sponsoren bijgedragen in natura en/of met loterijprijzen.

 

Deze dag is door Lionsclub 'De Liemers' georganiseerd om een bijdrage te kunnen doen aan de stichting HDKT. Door het inzamelen van honderd-duizend-keer-een-tientje kan onderzoek worden gedaan naar sarcomen. Een kwaadaardige vorm van kanker. Over deze zeldzame vorm van kanker is nog (te) weinig bekend en onderzoek is daarom uiterst noodzakelijk. Met trost is de RosorumRun 2017 afgesloten door aan het bestuur van HDKT een cheque van € 10.999,10 te overhandigen. Een bijzonder dank was er aan alle deelnemers, sponsoren en vrijwilligers voor dit mooie resultaat.