Welkom bij Lionsclub 'De Liemers'

 

De website is een initiatief van Lionsclub "De Liemers".

Het is opgezet om u te informeren over wat de Lionsclub zoal doet en wie de leden zijn. Daarnaast biedt de website ook informatie over projecten van voorbije jaren. Hierdoor krijgt u een beeld wat de Lionsclub met projecten heeft gerealiseerd in deze jaren.
 


De Lionsclub heeft als doelstelling: 'Actief betrokken zijn bij het maatschappelijke, culturele, sociale en morele welzijn van de samenleving'. Wij zetten ons binnen De Liemers op allerlei manieren in voor de gemeenschap: in gebaar, met grote projecten, maar ook via financiële bijdragen, ruim € 10.000,= per jaar, aan lokale-, nationale- en internationale goede doelen. Denkt u aanspraak te kunnen maken op onze (financiële), hulp mail ons dan!

Interesse in de gehele Lions organisatie klik dan op het logo.   

 

 

Lionsclub De Liemers wil een bijdrage leveren aan het verlichten van deze sombere 'Corona tijden'. Alle inwoners van de Liemers hebben in mei een enveloppe ontvangen met zonnebloempitten. Deze kun je poten, laten groeien en met het resultaat: prijzen winnen! Op gezette tijden worden er ‘opdrachten’ uitgeschreven, tussen nu en midden augustus.

Via onze Facebookpagina kun je ons, en andere deelnemers, op de hoogte houden van de vorderingen van jouw eigen zonnebloem(en).

Doe mee en maak kans op mooie prijzen!

Wat moet je doen:
1) Like en deel onze Facebookpagina en dit evenement;
2) Plant de zaadjes op een mooie plek;
3) Hou deze pagina in de gaten en doe mee aan de opdrachten.
Let's keep the 'SUNNY SIDE UP'
Meer info hier.